De borrelplank bestel je gemakkelijk en snel

Uniek in Leusden en omstreken. De Borrelplank! Een mooie houten serveerplank gevuld met smakelijke kazen, droge worsten, luxe vleeswaren, olijven en versgebakken brood. Ook vind je verschillende chutny’s en mosterd terug op de Borrelplank. Wat te denken van de speciale mannen mosterd, grof en sterk of de vrouwen mosterd, fijn en pittig?! Een paar keer per jaar gaan wij opzoek naar nieuwe smaken. De Borrelplank varieerd dus regelmatig van samenstelling. De Borrelplank gaat per 10 personen en is verkrijgbaar in 3 varianten.

26052017-borrelplank-OudHollandsch-big

Een borrelplank met herkenbare smaken. Niet te missen zijn dan Brie, Salami, Gelderse worst, Ham, Oude kaas, Komijne kaas, Toast. Aangevuld met wat zoet-zuur zoals Augurkjes en Amsterdamse uitjes.

06062017-borrelplank-luxe-big

Een gevarieerd aanbod van exclusieve kazen, verfijnde droge worsten, luxe brood, gemarineerde olijven en verschillende chutny’s en mosterd. Kortom een complete borrelplank voor iedere gelegenheid.

26052017-borrelplank-lokaal-big

QliChef Borrelplank Lokaal: Smaken uit de regio! In samenwerking met coöperatie Boerenhart laten wij je kennis maken met de smaken uit de regio. Een kwaliteits borrelplank voor een (h)eerlijke prijs!

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Voor meer informaie over onze ingredienten kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Een jubileum van een collega of de verjaardag van je (schoon)moeder? Met de borrelplank haal je altijd het juiste cadeau in huis. De luxe borrelplank vol lekkers wordt bezorgd met een heerlijke fles Spaanse Cava (of bier) en uiteraard hoeft de serveerplank niet retour.

Tip van Qlichef